Home Tour
Tervetuloa meille! Täällä asuu viisi possua. Jos joku oikesti jossain luuli että meillä olisi täydellinen pikku koti, aina siisti ja puhtoinen; no olit väärässä. Tältä meillä oikeasti näyttää ja voi kunpa voisinkin sanoa että kuvat olisi lavastettu, mutta todellisuudessa välillä täällä on jopa vielä kaootisempaa. Olen vain sen verran esteetikko että mielummin jaan kodistani siistejä ja kauniita kuvia, paloja sieltä täältä, sillä eihän tätä blogia muuten kukaan edes jaksaisi lukea. Totuus on että en tiedä ketään kenellä olisi aina siistiä! Meillä siivotaan yleensä vain jos joku on tulossä käymään, no aina silloinkaan. Nyt äiti kyllä pyörtyy kun näkee nämä kuvat, mutta äitikin voisi oppia tyttäreltään vähän relaamaan;)) Tämä tuntuu itse asiassa aika puhdistavalta, mutta samalla tässä kyllä antaa itsestään aika paljon, joten ollettehan helliä:) Avaankin nyt tänne blogiini reality osion johon halutessaan bloggaajat voivat lähettää kuviaan siitä todellisesta arjesta. Lähetä kuvat: 22x30cm 72dpi pysty ja vaakakuvat 22x16cm 72dpi ja blogisi osoite, niin eiköhän saada kaikkien pilvilinnat kaadettua, eikä tarvitse niiden kiukutella enää jotkaa kyselevät että asuuko tuolla oikeasti kukaan:) Kuvat voi lähettää: weekdaycarnival@gmail.com

Welcome to our place, home of five big pigs. Did you really thought that it´s always clean and tidy in here? Well you were sooo wrong. This is reality. I just happen to be person who likes nice things, but truth is, that sometimes I just can´t do everything. This actually feels revealing to tell and show this, but please be gentle:) Well If you want to bring out the thruth of your home, send me pictures that are 22x30cm 72dpi or 22x16cm 72dpi, so nobody ever have to ask you again : does somebody really live in there?  Pictures can be send in here: weekdaycarnival@gmail.com  And they will appear in here, in my reality section.

1973Lahjapaperia tämäkin. 1973 kaupasta löytyy ihania käärepapereita jotka kelpaavat ihan tauluiksi asti. Näitä tuli myös tilattua, mutta käärin niitäkin rullalle pukinkonttiin.
Wrapping paper from 1973.  I also ordered some of these , but they ended up to santas bag:)

Sneak Peak


Almost Dead
Ensimmäinen oma artsuprojekti joka alkoi yllättäen. Idea elää jokaisella kuvaus kerralla eteenpäin. Olen aina halunut vähän olla floristi ja tässä sitä voin nyt leikkiä, tosin eilisen puskilla:)
One picture from My first personal art project.

Ethän kopioi kuvaani ilman lupaani.
Please, do not link this picture without my permission.

SulkaSyksyn pimeneviin iltoihin tekee sinut näkyväksi punaiset huulet ja Elina Aallon ja Saara Renvallin suunnittelemat sulat. Niitä valmistaa ja myy saintexin heijastinkauppa. Omaa tuplasulkaani roikotan vihreässä takissani. Se on niin kaunis ja ajaton. Pienimmät intiaanit pitävät näistä heijastimista myös!

For those dark autumn days. All you need is Red lips and feathers. Elina Aalto´s and Saara Renvall´s designed feather reflector´s are so stylish and beautiful. You can have those from saintex.  Smaller indians loves these feathers too.

Something simple.

The Skeletal SystemAkateemisesta Kirjakaupasta löytyi ihan mahtavaa käärepaperia. Meillä se päätyi seinälle.
I found this amazing wrapping paper. Instead of wrapping it I hang it on the wall.

Ps: Älä unohda alea ja arvontaa.
Ps: Remember the sale in my shop and Lottery in my blog:)

NEW SALE!

Kaupassa uusi ale! Kaikki tuotteet -20%. Muista vain kirjoittaa NEW alennus osioon! Nyt on myös eläinpostereita jälleen kaupan. PS: Tiikereitä ja kalentereita enää muutamia jäljellä. Ja älkää unohtako huikeaa arvontaa!!!! klik!

New sale at my shop! Everything -20%  Just ad text NEW to your discount section! Now there is some new animals, but only few tigers and calendars is left anymore. AND don´t forget to comment on my lottery!!!! here! 

Edit: Sale ends 31.10.2011 monday at  13:00 Finnish time.

Perfect simplicity!

Why didn´t I came up with this genious idea!

Paumes Finland Children´s Rooms

Paumesin suomalaiset lastenhuoneet kirja on valmis ja kantta koristaa ihana Varpu! Ilmestymispäivä on kuitenkin Marraskuussa. Sieltä voi siis vähän vakoilla meidänkin huushollia:) Nyt kirjan voi tilata vaikka täältä.

It´s ready. The book. It will come out on Nowember. And gues who´s room is on the fron page, well Varpu´s of course:))) yay!  Our childrens room are also there. Now you can order it  from Paumes website HERE.

Lottery with Kauniste!


Voi kuinka mahtavaa!! Lukijoita on tullut reilusti lisää ja muutama on käynyt tykkäämässä facebookissakin:) Nyt on siis myös täällä blogissani arvonnan paikka. Kauniste on luvannut lahjoittaa aivan ihanan palkinnon arvontaan! Nuo upeat Hanna Konolan siniset sokerikuosiset kassit tulevat joulumarkkinoille, mutta nyt täällä Weekday Carnivalin puolella on lukijoiden mahdolisuus voittaa tuollainen itselleen! Ja mukaan kassiin lähtee vielä kaksi keittiöpyyhettä, nimittäin Hannele Äijälän suunnittelema sininen kuusikko ja Jenni Ropen mustavalkoinen sammal. Nyt on niin hienot palkinnot että täytyy varmaan osallistua itsekkin;) heh! Arvonta alkaa N-Y-T nyt! Ja päättyy 1.11.2011 klo 10 aamulla suomen aikaa. Eli hopoti hop kommentteja laittamaan, se on joulu nyt! Saa levittää ilosanomaa:))

So many new readers and also some of you have liked me in Facebook too! How wonderful is that??!! But how wonderful is this??!! Kauniste have promised to sponsor my lottery and now all my readers can have opportunity to win these amazing towels from KaunisteHannele Äijälä´s kuusikko and Jenni Rope´s sammal and also this New totebag with Hanna Konola´s blue sokeri print. Lottery starts now and ends 1.11.2011 10 in the morning Finnish time:) So just comment and you are in! Don´t hesitate to spread the word!

Trash bag


Viime viikolla kävimme hakemassa taulunkehyksiä ikesta. Kassajonossa odottaessani laarista tarttui mukaan muutama paperipussi. Niistä tuli meille oivat roskikset:)

Last weeks foud from ikea. Paperbags turned into trash bags.

Small sorrows


Onneksi toisina päivinä murheet voivat olla todella pieniä. Esimerkiksi silloin kun mietityttää mikä matto ja mikä pyyhe käy samaan kuvaan. Toisena päivänä voi olla toisin...

Sometimes your worries can be soooo small. Like when you are thinking which rug would match in the picture with your blue towel. Someday it could be differently...

5 things.

Tiedätkö mitä yhteistä näillä on? Nämä kauan kadoksissa olleet tavarat löytyivät tänään vanhan vhs-nauhurin sisältä.

There is something incommon with these five things. Gues what? They were found today inside of our old VHS-player.

Autumn flowers.
Jos omistaa kivan kukkamaljakon, on sitä myös välillä kiva käyttää. Ja muuten... Kaupasta saa taas kortteja ja uusia julisteitakin on nyt tilattavissa!

If you own a nice you should use it;) Now those cards are back and some new posters are available too! To shop->

Somewhere where we were.En aio tehdä mitään opasta Tukholmaan matkaaville sillä sellaisia löytyy kasa päin ja yksi kivoimmista on Emma Fexeuksen tekemä opas  jonka vinkein mekin löysimme tiemme moniin visiitin arvoisiin putiikkeihin, kahviloihin ja ruokapaikkoihin, kuten Nytorget Urban Deliin ,Nytorget 4:ssä, jossa söimme elämämme parhaat rapusalaatit. Talent Galleryssä olin mennä sekaisin, mutta lopulta mukaan tuli kortteja ja tuo ympyräinen vedos.  Moderna museetissä menin taas sekaisin vain Anna Järvisestä jolle vilautin pääsylippuani:) Södermalm oli muutenkin paikka josta löytyi sivukaduilta kivoja liikkeitä kuten Grandpa . Molemmat liikkeet olivat hyviä mutta Fridhemsgatanilla on enemmän vintage tavaraa ja Sörermannangatania ei kannata jättää väliin siellä kun oli muutama muukin vintageliike, mutta nimiä en valitettavasti muista. Kaikki päivät kiertelimme ympäri kaupunkia aamusta iltaan, niin että nyt täällä koto suomessa saamme parannella rakkojamme oikein urakalla. Ensi kerralla otan mukaan ne lenkkarit vaikka se ei olisikaan coolia.

If you are going to Stockholm I recomend that you´ll check out Emma Fexeus guide to Stockholm. By using taht we also find our way to many nice places like to Nytorget Urban Deli , in Nytorget 4 
where we ate the very best shrimpsalad. In Talent Gallery I almost lost my mind, but in the end I bought that round poster and few cards. At Moderna museet I only went crazy about Anna Järvinen who sold me a ticket.  From Södermalm we found lots of nice vinage putiks but unforunately I only remember the one with name Grandpa.  Same store in Fridhemsgatan had better collection of vintage furniture. All day´s long we just walked and walked and now we have to heal our blisters here at home. Next time I´ll wear sneakers even that aint so cool:)


Composition

Mitäs muutakaan kuin kaksi uutta julistetta ja kasa kortteja oli tarttunut matkalta mukaan kun saavuimme kotiin. Joululahjatkin on nyt hommattu. Kuva on sitten stailattu vain kuvan otto hetkeksi, sillä tällainen asetelma ei todellisuudessa kyllä pysyisi meillä kuin viisi minuuttia jos sitäkään:)

What else than two posters and lots of cards had sticked to our bags when we arrived home from our holiday. This photo btw is styled only for the time to take these pictures, because this kind of composition would not last more than five minutes in our home:)