LAHES

Eilen oltiin Lahes. Kirppiksiä kierreltiin, mutta ei ehditty kuin kolme, niin isoja kun olivat. Mukaan tarttui "rumaa" keramiikkaa ja yhdestä SUPER-pöydästä iittalaa, arabiaa ja riihimäenlasia alta kympillä. Peltipurkista tartti pulittaa vain 2,5 eeroa. Muuten se ei olis meille edes tullut, mutta kun oli niin edullinen.  Päätynee pojille kynäpurkiksi, sillä muut retrot ovat saaneet viime aikoina asua lähinnä kaapissa. Välillä vaan tulee väriähky ja toisinaan taas purnukat ja värit on kaikki oltava esillä samaan aikaan:)

Some fleamarket finds with super low prizes.  Like those "ugly" vases and Aarikka´s srtipe can and that pretty vater carafe. Under 10 euros!

Unet auttoivat ja uudet ideat muhivat. Niihin vain tarvitse aikaa, lyijäriä ja luultavammin roimasti pyyhekumia:) 
Henkka maukalta löytyi tänään reppu johon voi sujauttaa lasten vaipat ja vaihtovaatteet kaupunki reissuja varten. Päivä oli lähinnä ikkuna shoppailua ja pään tuuletusta. Isompi poika ei enää tunnu viihtyvän mielellään rattaissa, joten laitoin rattaat myyntiin. Pakettiin sisältyy paljon lisävarusteita sekä kantokoppa ja turvakaukalo.  Huomenna pakataan sitten reppu ja lähdetään matkaan ilman niitä tuplia, joten saa nähdä kuinka meidän käy:) Reppuun mahtuu varmasti myös ostokset jotta kotiin tullessa voimme leipoa tätä:)

My new love:)

Blokki. Olen jo pitkään yrittänyt tehdä uusia julisteita, kortteja, tarroja, vihkoja jne. Mutta päässä pyörii vaan kolmiot, kuusikulmat, raidat ym. Kuten tässäkin. Koneella on vaikka mitä, mutta se jokin vaan uupuu. Nyt nukkumaan ja ehkä se jokin pulpahtaa jostain jos ei niin kovasti yritä.

I have made so many new posters ect, but there is not that something. Only triangles and all other s... is rounding my head and I just want to envent something new, something that says like wow.... well thats alot hope for. Maybe that something comes into my dreams, so good night:)

LITTLE FLEAMARKETKaappien tyhjennys alkoi nyt! Putkiremontti kolkuttelee ovelle ja kaapit huutavat inventaariota. Lisäsin tuohon banneriin pienen kirpputorin johon aina sillöin tällöin lisäilen juttuja joita laitan myyntiin. Ajatuksena, että mikäli on vuoden ollut kaapissa niin aika vaihtaa omistajaa. Vaatekaapin sisältöä tutkin vielä huomenna enemmän. Myös meidän phil&teds vibe vaunut kantokoppineen sekä yhteensopivine turvakaukaloineen tulee pian myyntiin. Tuottet voidaan myös postittaa, jolloin ostaja maksaa postarit. Myös nouto Espoosta ok.  Tervetuloa:) http://weekdaycarnival.blogspot.com/p/kirppufleamarket.html

ARIGATOPaumesin väki kävi täällä tänä aamuna seuraava kirjaansa varten. Sitä siis odotellessa, hih! Jännittävää:))

Nice people from Paumes visited us today for their next book.  So exiting:) We will be waiting!
Sateisen päivän brunssi kivojen kanssa.
A rainy day´s brunch with nice people.

CREDITS


[poster created by Erin Loechner and pia bijkerk (with yvette's lovely handmade fonts!)-- view larger format here] VIA LINK WITH LOVE

GRR MEOW


Lähetti tuli ja hihkuin innosta! Heti piti päästä kuvaamaan posteri ihan seinälläkin. On se hieno ja ISO:) Kortteja myös tulossa lähiaikoina lisää.

Yeah! Tiger has come to building. Now you can have it too:) Watch out it´s big, grrr!

www.weekdaycarnival.bigcartel.comYACK FOU


Eikö ole ihanaa saada lahja joka sopii saajalle paremmin kuin mun nenä mun päähän;) 
Nice gift from a friend. Just perfect!

PIILOSILLA


Tänään tuli majasta maja, kun piti keksiä kivaa tekemistä päiväunien jälkeen.

Today our Maja-bed turned into a hut, when we had to figure out something fun to do after our afternoon nap.

BATHROOMOur bathroom is very small,  2m x 2m. When we started our renovation I wanted a concrete walls and pipes inside the walls. And slidingdoors that hides all the laundry and washing machines. Well it didn´t went quite like I wanted, thanks to finish law. (It would be different if you live in detached house)  The law is very very strict with the water insulator materials. And because those materials that I wanted, didn´t have some permission sings we had to go with basic tiles. Our shover system is Hansgrohe Raindance with Axor showerpipe, and washbasin fitting Il Bagno Alessi Dot by Oras. Washbasin is Laattapiste Collection´s Living City 50cm x 46cm.  And the cabin under it is Ikeas kitchen cabin. Shower doors are from Hietakaridesign´s Haikara 72cm  x 72 cm .  You can turn those against a shover and so you have a lot more room in the bathroom.  Tiles in the floor are from kaakelikeskus. It is Kake natura hexagone 10cm x 10cm. For opposite wall we didn´t get sliding doors because they didn´t fit (looong stoory:( ) So I ordered some different size Ikea kitchen cabins and made a fun combination (in third picture)
Well our bathroom is very basic and not quite what I hade in mind, but it works well for us. And lots of storage in a small space:)

KOKOON


Kenno pannunalusten sivutuotteena syntyi kolmioita. Ei niitä voinut pois heittää vaan päätin kehitellä niistä jotain. Syntyi Kokoon. Kymmenen eriväristä käsintehtyä ja maalattua palikkaa. Koristeeksi tai vaihtuvaksi sommitelmaksi pöydälle:) Ja tiikerit lähtevät huomenna painosta kotia kohti. Ensi viikolla niitä saa, samoin kuin muita isoja julisteita. Ja muutama pallonauhakin tiensä sinne jälleen löysi. KLIK.

Some new blocks:) KLIK.