INSPIRATION #2


Poikien huoneen sisuksia.

Decoration plans for our boys room.
--------------------------------------------
1. House
2. Carpark
3. Slide
4. Wooden animals
5. Backpak
6. Cushion
7. Bowling
8. String
    

WWW.WENDYMARCHBANKS.CO.UK


Lastenhuoneeseen tai makuuhuoneeseen tahtoisin jotain ei niin perinteistä tapettia. Niin tahdoin viimeksikin ja kolme vuotta pysyivät seinät valkoisina ja nyt sitten jäivätkin valkoisiksi.
Näissä  Wendyn tapeteissa on kauniit kuvat ja sävyt.


Amazing wallpapers! http://www.wendymarchbanks.co.uk/

  

WHAT TO SERVE?


Viimeaikaiset kakkukokeilut ovat olleet lähinnä hyydytettäviä juusto- ym. kakkuja. Olen kyllä huomannut ettei se kakku ole ainakaan meidän juhlissa ollut se hitti, vaan esim. dipattavat vihannessuikaleet, lihapullat ja muut suolaiset ovat olleet paljon kovemmasa huudossa. Ajattelin kuitenkin ehkä sellaisen vaivattoman juustokakun väsätä. Viimevuonna olikin jätskibaari kakun sijaan. Mitkä ovat olleet teidän perheen synttäreiden hittiherkut? Ajattelin vähän kartoittaa niin ei tule huteja. Yksi varma on kookospallot ja niitä täytyy tehdä. Kuvassa meidän neiti kuus vee;)

What´s your favourite delicacy in a birthdayparties?

Photos by me from täältä.

PARTY TIME


Reilun viikon päästä olisi taas syntymäpäivien aika meidän perheessä. Tällä kertaa tärkeä rajapyykki menee rikki nimittäin 10-vuotis synttärit! Muutto ja remontti osuvat samalle kohdalle joten äiti ei varmaan ylly ihan yhtä romanttisiin suorituksiin kuin viimevuonna. Kaikki tarjottava haetaan kaupasta ja synttärit pidetään isän tyttöystävän luona. Tänä vuonna taidetaan mennä piknik teemalla:) Kuvat ovat viimevuoden kesteiltä.

Were having 10 year birthdayparty. Sadly our moving and renovation starts at the same time. So we are going to have easier decoration this year. Pictures are from last years party.    

SIMPLE AND GOOD

Jääkaapissa oli juustojämiä, eivätkä ne enää oikein maittaneet. Päätin kokeilla elämäni ensimmäistä kertaa amerikan herkkua eli makaroonia ja juustoa. Sattumoisin törmäsin vielä ohjeeseenkin, joka tosin heti piti muokata omanlaiseksi. Tietenkin;)

400g makaronia
4dl maitoa
2munaa
250g lemppari juustoja(kovia ja rasvaisia)
140g vaaleaa tuoretta leipää
50g parmesaanirouhetta
1tl chilirouhetta
1 valkosipulinkynsi silputtuna
70g sulatettua voita

Kypsennä makaroni al dente. (n.6min)
Valuta.
Lisää maito, munat ja juustot.
Kuumenna niin että menee mössöksi.
Kaada voideltuun uunivuokaan.
Sekoita leipä, chili, valkosipuli, parmesaani ja voi.
Kaada makaroonien päälle.
Paista noin 8min 200 asteessa.


There were couple leftover cheese at fridge, so i desided to make (first time) american delicacy; macaroni and cheese. I found a recipe, but of course I had to modify it to look like my own;)

400g macaroni
4dl milk
2egs
250g favourite cheese
140g fresh breadcrumbs
50g parmesan, finely grated
1/2 teaspoon dried chili flakes
1 clove garlic, crushed
70g butter, melted

Cook macaroni al dente.
Drain and return to the pan.
Add milk, cheese and egs and cook untill the pasta is well coated.
Spoon into a large baking dish.
Toss breadcrumbs,chilli, garlic, butter and parmesan until combined.
Sprincle over the pasta mixture and bake about 8 min. Oven 200C.

   

   

INSPIRATION #1


Inspiraatiokuvia tulevaan remonttiin.

Inspiration for up coming renovation.

    

NEW T-SHIRT

Tein miehelleni paidan. Taidan tehdä tästä julisteenkin.

I made a t-shirt to my partner. And maybe a poster too.

  

KELIM OR KELIM?


Meille tulee uuteen kotiin Kelim-matto. Uskon että se tuo juuri sen tarvittavan värikkään booheemin läiskän meidän simppeliin ja moderniin keittiöön. Nyt en osaa vaan päättää kumpi on parempi. Kallistunko vasempaan vaiko oikeaan?

We are going to have Kelim rug in our new kitchen. I think it brings just enough colour and bohemian feeling to our simple and modern kitchen.  I just can´t deside which one?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: VASEN JÄÄ MEILLE. ONKO JOKU KIINNOSTUNUT OIKEANPUOLEISESTA? PALAUTAN SEN ESPOON IKEAAN MAANANTAINA;) ON SE KYLLÄ NIIN IHANA, MUTTA KAKSI OLISI JO TUHLAUSTA...


     

FEAST


Aamulla meillä oli pikku kekkerit ja kaikki eläimet oli kutsuttu mukaan. Kun vieraat olivat lähteneet, lähtivät äiti ja pikku pojat mattokaupoille. Näyttää niin surulliselta ja tyhjältä meillä nykyään, ihan kuin joku tekisi lähtöä täältä. 

In the morning we had a littele feast at home. All the animals were invited. After two hours the party animals left and we desided to go shopping a new carpet for our new home. It looks so lonely in our place these days. 

CHROMA LAB

Yöpöydät voisi uuteen makuuhuoneeseen toteuttaa tähän tyyliin, niin kuin Croma Lab on tehnyt. Ei muuta kuin kirppiksiä kiertelemään ja pensselit heilumaan.

This would be fun idea for a nightstand.

JAMBO=HELLO


 Mieheni palasi työmatkalta Tansaniasta. Paras tuliainen oli valokuvat. Kunpa joskus itsekkin pääsisin Afrikkaan.

My husband came back home from Tansania. Best souvenir were the photos. I hope that someday I can visit Africa too.

AT COUNTRYSIDE

Isovanhempieni luona kylässä. Makaroonilaatikkoa lounaaksi ja sen jälkeen seikkailu lähimaastossa. Syötiin viimeiset viinimarjat puskista, kerättiin kukkia ja haisteltiin miltä maalla tuoksuu. Omenoita oli yllinkyllin.


Visiting my granparents. We ate macaroni casserole and after that we had a venture at local woods. We picked up the last currants from the bushes and snuffled countryside. There were so many apple´s.